Photography Attack ;
Home Owner Freebies Tutorials Linkies Other
Welcome!

Hover the image




Tagboard!


Past

  • suffer . =='
  • you .
  • sentapppp .
  • G0nna miss you ^^'
  • bacelha p0st nyh dgn snyumn :) kite sayang kat so...
  • t0uchEd . =='
  • Photography Club Contest: Tourism of Perak
  • nEvEr leT thEiR g0.
  • hAnG 0ut wif frEns.
  • 1 Jan 2011


  • Credits!

    !




    Tuesday, June 5, 2012 3:56 PM
    Ampunilha dia .

     Tadi belek - belek youtube . saje nak cari ape-ape yang menarik kan ? then terjumpa pulak video sorang hamba Allah nih . Hati tertarik nak  usha video tuh . Tengok punye tengok tak sangka rupa-rupanye Dia dah jadi Arwah dah . Time tuh perasaan pilu , simpati , menyesal semua ada ..Pilu + simpati sebab Arwah still muda lagi and then kesian kat family Arwah mesti rasa kehilangan yang teramat .  Menyesal and rasa nak berubah diri jadi lebih baik sebab Arwah still muda , maybe umur Arwah area-area mimi 0r tua sikit kowt.so , tak kira lha berapa pun usia kita , jika sudah sampai ajal , kepada -Nya juga kita kembali kan ?Time tuh air mata nih dah menitik sikit , then baca pulak comment-comment kat bawah tuh . Tawu tak time tuh rasa nak meraung jer . tapi tak baik lha kan . kesian kat Arwah. Manusia-manusia yang busuk hati tak habis-habis mengutuk , cakap benda yang memalukan Arwah . Mimi hope yang teramat sangat kepada siapa yang meng-upluod video Arwah uh , TOLONG sangat sangat sangat . tolong lha delete video tuh . entah -entah setiap kali video tuh dimainkan Arwah terseksa kat alam sana . 








    To manusia yang masih tak habis-habis cakap benda yang tak baik pasal Arwah  : Puan /Tuan , Mimi tawu setiap manusia ada perasaan dan pendapat yang berlainan . tapi tak kan Puan / Tuan tak rasa simpati kat Arwah langsung . suda lha . Arwah dah pergi . just sedekah dia gn Al Fatihah and doakan Arwah ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman . Ameeeeeeeeeeeennn.

    0 Comments: