Photography Attack ;
Home Owner Freebies Tutorials Linkies Other
Welcome!

Hover the image




Tagboard!


Past

  • Happy Belated Nana
  • Family day .
  • It's okay , dear .
  • Dear You , Happy Birthday <3.  Sorry . Lambat wi...
  • Ampunilha dia .
  • suffer . =='
  • you .
  • sentapppp .
  • G0nna miss you ^^'
  • bacelha p0st nyh dgn snyumn :) kite sayang kat so...


  • Credits!

    !




    Saturday, November 24, 2012 6:06 PM


    Okay , semua F3 Taayah pakat nak cerita pasal member dalam blog . Haha . okay , Kali nih ,  Kita bukak cerita satu-satunya kawan dari F1 sampai sekarang , Kawan meronggeng , kawan mengumpat , kawan suka dan duka , kawan jalan-jalan time malam , kawan yang akan mimi cari tiap kali sedih , kawan yang paling banyak tawu dan simpan rahsia mimi, patner sebelah kat kelas  dan Guru Math Dan BM .

    This is She .


     

     Her name Anis Rafidah .  Dia minat Blue colour .Birthday dia 1 Ogos . Same with my sayangss :) . Orang kesayangan dia Azmina Hamzah . Hai Anis , Sorry tak celebrate birthday kau . Birthday kau time trial PMR lah yangg . Aku dah lah tak prepare lagi time tuh . So , lagi lah tension bila ade orang jerit-jerit wish birthday kau . Sebab aku nak focus pon payah . 



    Hmm . Hai Mereng . Aku tak tawu lah kau akan baca post aku nih or tak . Tapi aku akan tetap tulis . I Miss You I Miss You I Miss You I Miss You I Miss You I Miss You I miss You I Miss You I Miss You I Miss You . Kerinduan aku nih tak leh dikira rasenya . Ahaha . Kan dah mengalir air mata nih . Anis , okay aku tawu kau tak leyh on Facebook, tak leyh guna phone . Hm , tapi camne aku nak contact kau . Hm , semua orang mintak num fon kau dekat aku . Nih yang buat aku lagi rindu dgn kau . Tawu tak , aku nak call kau tapi aku takut dgn your mom lepas kejadian hari tuh . Aku malu dengan family kau . And then aku terpaksa lha memendam perasaan rindu ni . okay , sekali lagi post jiwang . HAHA . lalala . Wey , janji dengan aku time amik result kau kena datang . WAJIB ! Aku tak harap pon present aku . tapi aku nantikan kedatangan kau . lagipon aku tak kasi lagi present tok kau . Ape lah aku ni , Kawan baik sendiri pon aku tak belikan present lagi . Terok betol .Hm , dengan sape lha aku nak hang out kan ? Sepatutnya bulan 12 nih kita datang Taayah . Entah jadi entah tak . Aku rindu  kau bangga diri . Aku rindu kau pangkah aku . Semua mende aku rindu . 


    #  Lalala , I MISS YOU :'(


    0 Comments: