Photography Attack ;
Home Owner Freebies Tutorials Linkies Other
Welcome!

Hover the image




Tagboard!


Past

  • HB Ani
  • Going to Malacca
  • Okay , semua F3 Taayah pakat nak cerita pasal memb...
  • Happy Belated Nana
  • Family day .
  • It's okay , dear .
  • Dear You , Happy Birthday <3.  Sorry . Lambat wi...
  • Ampunilha dia .
  • suffer . =='
  • you .


  • Credits!

    !




    Tuesday, December 25, 2012 1:13 PM
    Result day

    Hai peeps , Okay , semua readers mesti taw yang i nih F3 kan *okay , walaupun belum lagi birthday mimi. HAHA *Okay , 19 Dis semua F3 amik result kat sekolah masing-2 . Seriously langsung tak boleh tido malam tu . HAHA . Yeahh , maybe ada hikmah Mimi tak dapat straight A kan . I only get 7A . yahh , too sadd . Why Sc jugak yg dapat B ? 



    Setiap perkara yang berlaku ada hikmah nya . Be tough :')
    This picture captured time kat sekolah . Walaupun result Mimi takde lah awesome mane , tapi Mimi happy dapat jumpa kawan-2 :D 



    Sempat jumpa mereka-2 yang comel nih je . Kami datang lambat , time nih dewan dah kosong dah .





    Yang sebelah kiri  tuh Farzana , Kami twins . HAHA . Result kami selalu sama . Yang belah kanan  tuh lagi awesome kot result dia. Her name Anis raihan .


    Nampak tak ketidak bersediaan Mimi kat situ . HAHA


    Too all F3 yang result tak berapa gempakk , Don't worry . Spm kan still ada . Buktikan kehebatan korang time Spm okay . 
    Too all F3 yang dapat straigt A , Wahh , Tahniah Mimi ucapkan . Korang berjaya naikkan nama sekolah korang . Jangan riak-riak okay . 
    Too all F3 Sekolah Raja Perempuan Taayah @ Sekolah yang tercinta .  , Congrats dude . Walau ape pon result korang , korang still awesome . Walaupun bilangan orang yang dapat straight A menurun dari tahun lepas , jangan salahkan kita yang dah berusaha stay up untuk belajar . 


    0 Comments: