Photography Attack ;
Home Owner Freebies Tutorials Linkies Other
Welcome!

Hover the image




Tagboard!


Past

  • The End of Fifa World Cup
  • Fifa World Cup
  • Ramadhan Kareem
  • Nad
  • Exam Time
  • Hashtag Throwback
  • hai hidup ni makin tua makin busy . seriously takd...
  • congrats Ya
  • another two subjects to go lega tenang lapang siki...
  • Tapah girl


  • Credits!

    !




    Sunday, August 3, 2014 1:53 AM
    Happy Eid



     Hai .First of all saya dan suami(gambar di atas) ingin mengucapkan Selamat menyambut hari lebaran . Harapnya amalan ibadah kita dalam bulan ramadhan diterima Amin . Raya 2014 raya yang paling bermakna . 

    Raya pertama berjalan seperti biasa kami sekeluarga akan beraya di kampung abah .Tak pernah ada sistem giliran dalam family ni . Memang tiap tahun dah termaktub kat buku mana entah memang kami akan beraya kat kampung abah dan kampung abah sememangnya hanyalah sekangkang kera dari rumah kami. Kami ni memang orang perak tulen . Abah orang Langkap dan mak orang Slim .Kami solat raya memakai telekung raya .okay wajib mention telekung raya tu k HAHA . Dan sampai kat rumah opah i was like this buntu tak tahu nak buat apa haha .


    This is so me

    Dan bila sampai second daya kami bergaya sakan tak macam first day raya. first day raya kami hanya memakai tudung arini sambil menolong apa yg patut di dapur . dan semestinya aku bukan di dapur . tugas aku di ruang tamu melayan orang yg datang beraya .second day kami sekeluarga berpakaian sedondon dan sempat tangkap gambar family kat kedai gambar .okay first time selama hidup 17 tahun ni tangkap gambar family. happening sangat raya kat Slim .hm maybe trend orang jawa kot adik beradik duduk dekat-2 kan .So kami melawat opah , keluarga pak jang , keluarga mak ngah and keluarga mak lang .


     selfie with monopod depan rumah mak lang 


    saat yang paling happening .Kami shot hampir 20 gambar . hahaha 

    Dan hari raya seterusnya kami hanya menunggu orang datang beraya . And my crazy friends yg tiap tahun nak datang beraya malam kat rumah aku and aku pun tak tahu pasal apa . dan kengkawan ayong yang tak pernah surut datang beraya .

      
    Semua bajet-2 malu nak tangkap gambar and exchange number phone sebab depan mak haha. Btw thanks korang sebab sudi datang .



    Okay Bye dari saya dan suami(gambar di atas) haha.




    0 Comments: