Photography Attack ;
Home Owner Freebies Tutorials Linkies Other
Welcome!

Hover the image




Tagboard!


Past

  • congrats Ya
  • another two subjects to go lega tenang lapang siki...
  • Tapah girl
  • Beautiful bloggers
  • Mencari
  • Cuba untuk berdakwah
  • Assalamualaikum 22 MAY 2013 - 05 MAY 2013 3rd Ann...
  • Peraduan sape comel , angkat tangan
  • My Best enemy .
  • Jerman here i come


  • Credits!

    !




    Thursday, April 24, 2014 5:45 PM

    hai hidup ni makin tua makin busy . seriously takde masa untuk diri sendiri . nak korek hidung pun takde masa . aceceh sembang macam busy sangat je kan . I'm the busy girl .


    haha that's why rasa diri ni macam takde blog . last update time eya dapat result UPSR and now eya dah selamat sambung belajar kat SBPI Gopeng . Rasa nak merepek pon segan bila usia meningkat tua . Hello i'm seventeen right now . Takkan lah nak rapu pasal benda-benda tak faedah lagi kat blog ni . Segan lah .
    harap semua bersabar baca blog ni . Hello idea nak update bukan selalunya datang . Korang kena faham . hahaha kbye aku di sekolah dan sangat bosan . esok balik dan akan ku update bebanyak InshaAllah .

    0 Comments: