Photography Attack ;
Home Owner Freebies Tutorials Linkies Other
Welcome!

Hover the image




Tagboard!


Past

  • Tapah girl
  • Beautiful bloggers
  • Mencari
  • Cuba untuk berdakwah
  • Assalamualaikum 22 MAY 2013 - 05 MAY 2013 3rd Ann...
  • Peraduan sape comel , angkat tangan
  • My Best enemy .
  • Jerman here i come
  • *korek balik kisah hidup , cuba cari mane cerita y...
  • Result day


  • Credits!

    !




    Thursday, November 7, 2013 4:23 PM

    another two subjects to go lega tenang lapang sikit jiwa ni kalau tak gundah gulana je final exam dah macam SPM kau tahu almost one month me and my friends berguling guling dengan buku 24/7 kami dengan buku tidur makan mandi pon dengan buku okay statement tuh sangat menipu sebernanya haha tapi ini memang sumpah stress mula mula final exam then thanawi and then sambung balik final exam oh life please be nice to me dan  tiap tiap hari mandi pukul 2 pagi dan stay up sampai pukul 4 struggle macam budak matrik k kalah angah dan padahnya ambik kau mata aku dah sama tahap level dengan mata farrahin haha nih memang struggle gila ah dan alhamdulilah folio acc berjaya disiapkan sebelum final exam oh kalau tak bertambah stress ahh hidup aku



    Pray for us keep praying and hoping good luck others


    0 Comments: