Photography Attack ;
Home Owner Freebies Tutorials Linkies Other
Welcome!

Hover the image




Tagboard!


Past

  • another two subjects to go lega tenang lapang siki...
  • Tapah girl
  • Beautiful bloggers
  • Mencari
  • Cuba untuk berdakwah
  • Assalamualaikum 22 MAY 2013 - 05 MAY 2013 3rd Ann...
  • Peraduan sape comel , angkat tangan
  • My Best enemy .
  • Jerman here i come
  • *korek balik kisah hidup , cuba cari mane cerita y...


  • Credits!

    !




    Tuesday, November 19, 2013 2:52 PM
    congrats Ya

    result UPSR is finally coming out . Congratulation to all UPSR candidates that get Five A . Tahniah k tahniah hm takpe yang kepada yang tak berjaya tuh abaikan k takat upsr tuh tak jejaskan apa-apa pon wey . congratulation to my litlle sister EYA  . You deserves to get this eya . jarang dengar budak upsr stay upkan but my little sister do it haha malu gila baq hang aku bila exam nak dekat baru over nak struggle bagai and she dari awal lagi dah start belajar dan stay up . bila aku online sampai tak ingat masa i just see her studying at the living room alone . rasa nak menangis terharu pun ada time tuh haha . 



    present for you . ambik nih ha i phone 5s aku bagi haha


     tak cukup besaq lagi . hm kau kan suka yang besaq besaq kan nih ha sony xperia z ultra

    Bersyukur k ada adik macam Eya . read conversation with me (green) and eya (red)

    Ya , congrats . you deserves to get this . kau kan rajin , pandai , baik .
    mak kan selalu puji kau *actually ada unsur perli di situ *
    Hm thanks mi . eya bla bla bla bla bala (hm mende ntah dia merepek aku tak dengar 
    malas nak dengar haha )
    wey kau tak mintak apa apa hadiah ke kat mak abah ?
    hm tak lah . eya dah dapat RM50 dah .
     Eh , siapa yang kasi duit tuh ?
    sekolah kasi 
    oh , good tak payah mintak apa apa k sebab kiteorang dulu pun tak dapat apa apa 
    ye lah mi 

    if budak budak zaman sekarang mesti dah mintak parents macam macam kan haha 


    0 Comments: